25 نکته طلایی برای کسب و کار موفق وکلا 1

25 نکته طلایی برای کسب و کار موفق وکلا 1
دنیای تجارت دنیای پیچیده ای است و این موضوع را می طلبد که افراد و موسسات حقوقی بسیار هوشمندانه تر از گذشته در فضای کسب و کار و تجارت گام بردارند

پایگاه اطلاع رسانی وکیلنا

25 نکته طلایی برای کسب و کار موفق وکلا

کسب و کار موفق آرزوی هر فردی در هر نوع فعالیتی است و شغل وکالت نیز از این قضیه مبرا نیست.
دنیای تجارت دنیای پیچیده ای است و این موضوع را می طلبد که افراد و موسسات حقوقی بسیار هوشمندانه تر از گذشته در فضای کسب و کار و تجارت گام بردارند. متاسفانه کتاب های حقوقی در کشور غالباً بر روی مباحث و قوانین ثقیل حقوقی تمرکز کرده اند و هیچ گونه حرکت جدی و حرفه ای در امر تسهیل و کمک به شغل وکالت در روابط عمومی، برندینگ شخصی، آداب معاشرت و بازاریابی صورت نداده اند.
کتاب پیش رو حاوی 25 نکته کاربردی برای وکلا می باشد که با استمرار در استفاده از آن چه در قالب شخص حقوقی و چه شخص حقیقی، قادر به ارتباط موثر با موکل خود و پیشرفت در مسیر هنر وکالت می باشند.
نکته اول:
در اطراف شما افرادی زیادی وجود دارند که می توانند به شما در انجام کارهای مختلف کمک کنند. سعی نکنید همه کارها را خودتان به تنهایی انجام بدهید.
•    کارفرمای خودتان باشید.
با داشتن دفتر کار شخصی، این شما هستید که تصمیم می گیرید چه کارهایی را در چه زمان هایی و به چه شکلی انجام دهید. شاید بخواهید شب ها تا دیر وقت کار کنید یا صبح ها دیرتر به محل کارتان بروید و یا برای تماشای یک بازی فوتبال، کار را تعطیل کنید. بهترین چیزی که در مورد کارفرما بودن به ذهن می رسد این است که هرگز مجبور نیستید کاری را انجام بدهید که دیگران از شما می خواهند. امروزه فشارهای اقتصادی، اکثر وکلا را به سمت تاسیس دفترهای شخصی برای وکالت سوق می دهند. در واقع یک وکیل کارفرما در دفتر شخصی خود می تواند پرونده هایی مطابق با شرایط روحی و سلیقه خود را انتخاب کند و با توجه به شرایط موردنظر خودش کار کند. لیبنبرگ می گوید: یک روز فرزند کوچکم در مهد کودک منتظر من بود، اما من مجبور بودم با رئیس شرکت در مورد یک پرونده خیلی مهم صحبت کنم، به همین دلیل فرزندم را فراموش کردم. اتفاق آن روز به قدری برایم دردناک و غیرقابل بخشش بود که از همان روز تصمیم گرفتم کارمند کسی نباشم و در دفتر شخصی خود کار کنم.
پس از آن لیبنبرگ تصمیم گرفت تا با کمک 5 نفر از همکارانش کتابی را منتشر کند. این کتاب به زبانی ساده و بی پرده از 101 زن موفقی سخن می گوید که توانسته اند کسب و کار شخصی خودشان را راه اندازی کنند.
در این کتاب کارآفرینانی همچون مارشا ای سیمس، آماندا گرین الکساندر، جولی، فرشمن، جورجیا ای لانگ، لیبنبرگ و کارن او لاک وود در مورد چگونگی راه اندازی کسب و کار شخصی و چالش های پیش روی کارآفرینان در زمینه فعالیت های حقوقی و وکالت سخن می گویند.
•    یک طرح کسب و کار درست و منطقی داشته باشید.
لبینبرگ معتقد است که برای داشتن یک طرح کسب و کار موفق باید انتظارات واقع بینانه ای داشته باشید و مطابق با این انتظارات یک برنامه استراتژیک واقع بینانه و قابل قبولی برای کسب و کارتان تهیه نمایید. برای شروع کسب و کارتان به دنبال گرفتن وام های کلان نباشید. به شغلتان و فرصت های کاری پیش رویتان واقع بینانه نگاه کنید. قطعاً شما نمی خواهید از بانک وام کلانی بگیرید و برای پرداخت اقساط آن خود و ضامنتان را به خطر بیاندازید. به خاطر داشته باشید قبل از اینکه محل کار قبلی را ترک کرده و کسب و کار خودتان را راه اندازی کنید حتماً این موضوع را با یکی از همکاران خوبتان در میان بگذارید، شاید بتوانید از او در کسب و کار جدید خود استفاده کنید. برای شروع کار تعداد زیادی کارمند استخدام نکنید. ابتدا باید مطمئن شوید که پرداخت مخارج ماهیانه دفترتان از عهده شما خارج نیست. با شروع کار جدید، قطعاً ساعت های کاری بیشتری را به کار مشغول خواهید بود. چون حالا دیگر درش رکت خودتان مشغول به کار هستید و برای کسب درآمد بیشتر و پرداخت هزینه های ماهیانه دفتر انگیزه زیادی دارید.
•    سعی کنید مسئولیت هایتان بیشتر از توانایی هایتان نشوند.
الکساندر معتقد است که برای موفقیت در دفتر کاری شخصی تان ابتدا باید توانایی ها و مهارت های خود را به خوبی بشناسید و بدانید که دقیقاً از عهده چه کارهایی بر می آیید و همچنین قادر به انجام چه کارهایی نیستید. در این صورت به راحتی می توانید پرونده های مناسب با توانایی ها و علایق خود را قبول کنید. سعی کنید پرونده های نامناسب را قبول نکنید. یادتان باشد پول همه چیز نیست. گاهی قبول کردن یک پرونده بسیار مشکل که از عهده شما نیز خارج است می تواند به شهرت و اعتبار شما و شرکتتان آسیب بزند. از طرفی اگر زمان کافی برای رسیدگی به همه مشتریان را ندارید بی جهت به آن ها قول ندهید. حتماً قبل از قبول پرونده مشتریان، در مورد محدودیت های زمانی تان با آن ها صحبت کنید و در مورد تاریخ انجام کارهای مربوط به پرونده، با آنها به توافق برسید. گاهی قبول چندین پرونده به طور همزمان باعث سردرگمی شما شده و شاید نتوانید به همه آن ها به درستی و در موعد مقرر رسیدگی کنید.

منبع: 25 نکته طلایی برای کسب و کار موفق وکلا -  مریلین آستین تارلتون

پایگاه اطلاع رسانی وکیلنا - مقالات حقوقی



+ 0
مخالفم - 0
نظرات : 0
منتشر نشده : 0

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

درباره سایت وکیل نا

سایت وکیل­ نا به منظور اطلاع­ رسانی و آگاهی ­بخشی به عموم مردم و اکثرا کسانی که دانش تخصصی حقوقی نداشته و در زندگی روزمرۀ خود ممکن است با مسائل حقوقی و قضایی مواجه شوند ایجاد گردیده است.

درج آگهی در وکیل نا برای عموم وکلا آزاد است و مسئولیت اطلاعات وارد شده با آگهی دهنده می‌باشد. لطفا قبل از هر گونه اقدام از اعتبار و کیل مربوطه مطمئن شوید.

© تمامی حقوق این سایت برای وکیلنا محفوظ است.

/ طراحی و اجرا: آرادپرداز